Nejnovější recenze ze sekce Anabolizéry a NO doplňky
- Kvalita
- Množství
- Nevím
Beru dlouhodobě a jsem spokojený.
Funguje
oproti informacím na webu funguje, zdá se, již od druhého dne. Uvidím, co to se mnou udělá za dva měsíce. Čínský tribulus fungoval jen jako prostředek na odvodnění. Každopádně pro muže 50+ doporučuji tento bulharský.
Dobrý kvalitní produkt jen pozor od kuď ho objednaváte, jsou e-shopy z ciziny a tváří se jako české. Vždy využívejte zasilkovnu. Když tam není možnost dobírky a posílají jen s PPL tak vám to přijde z dálky a budete dlouho čekat
- Skutečně funguje
- Neobsahuje Kofein
- Pumpa
- Chuť
- První balení mi ze sypké formy ztvrdlo, ovšem ve vodě se stále rozpustilo a mělo stejné účinky
Za mě jednoznačně jeden z lepších nakopávačů. To že neobsahuje kofein hodnotím jako velké plus, jelikož chodím cvičit na večer a přestože mě nakopne nemám problém s usínáním, takže pecka. Vše co je uvedeno v popisku odpovídá.
Je to skvělý doplněk pro sportovce ve věku 50 +.
- Velmi levné
- Akční nástup
Objednávám do baru
jako podpultové zboží. Ale zaslouží si místo ve vitríně
- člověk má pocit, že dělá něco (málo) pro své zdraví
- jde o přírodní (rostlinný) přípravek, takže když nepomůže, tak také neuškodí
- nějak jsem se nedočkal předpokládaného (a deklarovaného) účinku
S tímto (ale i jinými) doplňky stravy bývá potíž v tom, že pokud nějaké příznivé účinky skutečně mají, tak se to projeví zpravidla až za tak dlouhou dobu, že dotyčnému uživateli dojde trpělivost a přestane je brát (a taky za ně utrácet.
Srovnejte například s účinky láhve dobré kořalky. Stojí (obvykle) méně, zato výsledek se dostaví jedna dvě.
- Kvalitní produkt
tento produkt mi dokonale sedl, naslape mě enrgií na dlouhy a tezký trenink jediny problém je v tom že bych to nejrdsi pil porád jak vodu :D
- Dost kapslí za malou cenu
- Kvalitní
- Nepoškozený balík
- Nelze nic říct
Skvělý produkt za levno s dlouho dobou expirace a skvělou rychlostí dodání
Dobré složení, beru ho po tréninku pro lepší regeneraci a před závody, funguje
Mám ho týden, zabrat by měl za měsíc, tak uvidíme.
Hormonyna uzdě.Jsem spokojená
Byl nedostatečný a nechutný
účinkuje plnohodnotně, nástup plynulý. Dodává dostatek energie po celou dobu treninku.
- Lepší pumpa
- Více energie
- Větší žilnatost
- Nevím kolik je v 1 kapsli
Nevím kolik je v 1 kapsli , 250mg nebo 500mg Agmatinu. Ale asi 250mg . Dávkuji podle situace. K Americe dávám 1-2 kapsle. K Evropě dávám 3-4 kapsle.
- Dobře nakopne
- Turbo na celý trénink
- Začít s menší dávkou
- Nevím kolik to má kofeinu
- Celá odměrka-10g může být pro někoho dost
Já dávám 7g POISONU a 14g Thoru Stim-Free a k tomu ještě 2 cap. Agmatine Sulfate. Mám po tom pumpu jako blázen. Moje váha 102kg. Takže kdo to bude chtít zkusit ,
tak si upravte dávkování podle své osobní váhy.
- Plní svou funkci ...
- výhoda
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »