Nejnovější recenze ze sekce Anabolizéry a NO doplňky
spokojenost
- Tento nakopávač kupuji opakovaně. Opravdu funguje
- Opravdu nakopává k lepšímu tréninku a lepším výkonům.
- Tréninky s nim jsou na jiném LVL
Extrifit Agrezz 20,8 g
Lucie Hergovičová
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno včera, 09:06)
Zakoupeno v kulturistika.com
- Funguje jak má
- Rozpustný
Ne každému asi ulahodí, u mne výrazné jehličky pod kúží, ale to je otázka individuální, takže je potřeba otestovat
Mám PCOS a problémy s druhou polovinou cyklu, silné a dlouhé PMS. Už po měsíci užívání diametrální rozdíl. První doplněk stravy, u kterého opravdu cítím, že s tělem něco dělá. Asi budu kupovat už navždy :)
Kvalita
- Odporná umělá pachuť
Účinky nepozoruji žádné a chuť je hrozná. Na první doušek docela fajn, je cítit kyselý citron, což by bylo super. Ale později v ústech zůstává odporná umělá pachut’, něco jako po vitamínu B. Nerozumím, že někomu chuť nepřijde chemická a umělá, za mě to je hrozné, koupil jsem na základě dobrých recenzí a jsem zklamaná.
- Vyšší dávka Citrulinu
Záleží jaký trénink zrovna mám. Střídám Valhallu a Black Dragon. U Valhally mi vyhovuje větší dávka citrulinu když se bavíme o klasické dávce!
- Poměrně rychlý nástup účinků
Zkoušel jsem spousty pre-workoutů a nejvíc mi vyhovuje právě Black Dragon. Jak chuť, tak účinky jsou super ! Příchuť Cuba Libre top!
VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 kapslí
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v Fitness007.cz
Asi to nejlepší co lze sehnat
- Výborná chuť
- chutné
- Kvalita za super cenu
- velmi prijemna chut
- skvela pumpa
Pumpa byla, moc nenakoplo a mravenčení v prvních 20 minutách je šílené, svědí celé tělo a doporučuji si preworkout dát tak 40 minut před tréninkem aby vám nebylo na zvracení jak mně. Rozpustnost je otřes, je jedno jak dlouho to nechám ve vodě, furt se tam najdou kousky který jsou nepříjemný polykat.