Poradna Anabolizéry a NO doplňky


Autor: | Vloženo: 04.04.2013 000 15:07 | Témata: Poradna Anabolizéry a NO doplňky

S čím NITRIX kombinovat?

je mi 24 let, začínám chodit na veslování, kam jsepřestal chodit loni, několikrát do týdne plavu v bazénu, chci pevnější vyrýsovanější postavu. s čím je vhodné NITRIX kombinovat? mám 186 cm a 79 kilo.
je vůbec NITRIX vhodný pro mě? podle recenzí by mi mohl dát co hledám.
díky za odpověď..

  • 5. dubna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ano, přípravek Nitrix je vhodný i pro Vaše zaměření, co se týká zpevnění a vyrýsování, tak to závisí hlavně na vyvážené stravě a tréninku. Zařadit proto můžete proteinový přípravek s obsahem 70-80% bílkovin http://www.sportnutrition.cz... pro podporu budování svalové hmoty doplnění stavebních bílkovin a aminokyselin.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jíra

      5. dubna 2013 - Jíra

      nikdy jsem nechodil do posilovny a nejsem schopný s tím ani začít, časově ani jinak bych to nedával, zaberu spíše u veslování kam začínám chodit od příštího týdne,i v plavání, jsou to oba dva komplexní sporty pro celé tělo.
      aktuálně moje tělo vypadá takto http://img593.imageshack.us... a rád bych to změnil, nabral a vyrýsoval.
      taky prosím o radu jak dlouho mám přípravek užívat, taky si myslím, že není dobré najednou začít s nitrixem, dávat proteiny a aminokyseliny a zatěžovat tělo třemi komplementy. s jídelníčkem problém nebude, vynechám snad tučná jídla, protože svaly na břichu přes tukovou vrstvu vidět nikdy nepůjdou, dále nevím, jím hodně masa, rýže přes den a domácí celozrnné těstoviny, zeleninu, ovoce spíše jen ráno, ale asi pořád není všechno jak by mělo být.
      je něco co bych měl zařadit do jídelníčku?
      a jak dlouho tedy užívat přípravky? potom je 2týdenní pauza a zase nanovo? nechci spadnout do sypacího koloběhu. nevím jestli to ale vůbec jde.


    • Sportnutrition

      5. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Sportnutrition

      Tak hlavně na vysvětlenou právě aminokyseliny a proteinové přípravky jsou složky běžné stravy akorát v koncentrované rychle stravitelné formě a lze je užívat a dávkovat dlouhodobě, tedy proteinový přípravek patří mezi základní doplňky sportovce, protože doplňuje základní stavební látky bílkoviny – aminokyseliny, které jsou po zátěži důležité pro regeneraci a výstavbu nových buněk. více zde: http://www.sportnutrition2.cz....
      Naproti tomu speciální přípravky jako Nitrix obsahují látky, co se běžně ve stravě nevyskytují a je vhodné po 4-8 týdenním cyklu vysadit na 2-4týdny.
      jídelníček je vhodný konzultovat s výživovým poradcem, který má možnost s Vámi osobně pracovat a individuálně řešit detaily a porovnat změny např na přístroji Inbody230 nebo Bodystat
      http://www.sportnutrition2.cz..., co jsou již medicínské přístroje s vysokou přesností a
      vyhodnotí i doporučený denní příjem kalorii na základě Vaší konstituce.
      Takže především musíte řešit základní složení jídelníčku (běžné stravy pak + doplňky). Časté svačinky, mít pořád něco po ruce a nebýt víc než 3hod bez alespoň malé svačinky). Zde odkaz: http://www.sportnutrition2.cz... , kde naleznete alespoň stručný výběr vhodných potravin (je to pouze velice orientační, neznám totiž individuální nároky) . Vše upravte dle
      svého individuálního denního režimu, případně konzultujte alespoň v
      počátcích s osobním trenérem nebo dietologem.


  • 4. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,

    BSN Nitrix je svalová pumpa, při sportech, které děláte, je určitě vhodný. Pokud chcete vyrýsovat postavu, je vhodné přidat kvalitní protein viz např. http://eshop.alfafit.cz... a po skončení tréninku doplnit aminokyseliny BCAA, nejlépe v tekuté podobě viz např. http://eshop.alfafit.cz...

    S pozdravem

    Tým AlfaFit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.